Meer resultaten voor drumles zoetermeer

drumles zoetermeer
Drumschool DT Privé drumles op maat!
Drumles in hartje Zoetermeer! Boek nu 4 lessen van een uur voor slechts 99, inclusief lesmateriaal ter kennismaking! Kinderen t/m 12 jaar 4 lessen van 1/2 uur voor 49 Ook leuk om cadeau te doen aan een vriendin, collega of familielid!
Barry Lok.
De studio is verder voorzien van een spiegel, van een 40-inch Philips Smart TV, van een Harman Kardon speakerset, van een PC met Spotify, van een Yamaha mengtafel en van een Marantz versterker. Barry geeft drumles op meerdere locaties. Het is ook mogelijk om drumles bij jou thuis af te nemen. Drumschool Barry Lok bevindt zich op de pierre kemphove 9 in Zoetermeer.
Drumles in Zoetermeer Lesstudio Ligthart.
Kom op drumles! Drumles in Zoetermeer. Drumles in Zoetermeer! Drummen is een leuke uitdaging en kan een manier zijn om jezelf te uiten en om lol te maken. Bij Lesstudio Ligthart geef jij zelf aan wat je graag wilt leren!
Drumles Zoetermeer Drumles in Zoetermeer, kinderen en volwassenen.
Ontmoet andere muziekliefhebbers in Zoetermeer. Naast drumles geven wij ook basgitaarles, zangles, gitaarles, dj productieles, pianoles, saxofoonles, songwriting, musicalles, bandles, kidslessen en theorieles. Nog niet overtuigd? Kom een keertje langs en vraag het aan de leerlingen! Plesmanstraat 5, 2722 NV Zoetermeer.
Guitarmate Muziekschool voor AMV-drum, gitaar, piano, zanglessen en meer.
Wij accepteren het Jeugdcultuur Jeugdsportfonds, de jongerencheque en ZoetermeerPas! Leerlingen Guitarmate band verzorgen intermezzo optredens bij JJs Blues Roots festival en Uitfestival Zoetermeer. Leerlingen van de bands van Guitarmate muziekschool Zoetermeer gaan de intermezzo optr. Leerlingen Guitarmate treden op bij 26e editie van het Zoetermeer Blues festival.
Drums duo drumles.
Leidsewallen 80, 2722PC Zoetermeer. btw NL8056.52.516 B01. Iban: NL11 ABNA 0603075843. Tel: 079 31 61 411. E-mail CKC partners: info@ckc-zoetermeer.nl. E-mail CKC voor primair onderwijs: primair-onderwijs@ckc-zoetermeer.nl. Openingstijden: maandag 0800: 2300: uur / dinsdag 0800: 2300: uur / woensdag 0800: 2300: uur / donderdag 0800: 2300: uur / vrijdag 0800: 2300: uur / zaterdag 0800: 1800: uur / zondag 1345: 2300: uur. Klik hier voor bereikbaarheid openbaar vervoer. Klik hier voor bereikbaarheid en parkeren met de auto. Klik hier voor het vakantierooster voor seizoen 2017-2018. CKC partners Drums duo drumles.
De drumschool van Zoetermeer SenneBergsma.nl.
Een groot gedeelte van de site besteed ik aan mijn drumschool. Het is een actieve drumschool gevestigd in Zoetermeer waar je als leerling naast het volgen van les elk jaar kan meedoen met een voorspeelmiddag. Ik geef workshops aan bedrijven en particulieren en ik ben daarnaast ook actief in verschillende bands, waaronder: FiftyII50, Stichting Orkest Collectief en M-Pac. Mijn naam is Senne Bergsma en ik drum al 19 jaar. Ik ben begonnen op de muziekschool, heb daarna jaren privé-lessen genoten en uiteindelijk drums gestudeerd op de Popacademie van Rotterdam. Ik ben actief in verschillende bands en beschik over vaardigheden in diverse stijlen van drummen. Daarbij heb ik de passie om dit over te brengen aan mijn leerlingen. Situatie: Eigen studio met twee akoestische drumstellen. Mogelijkheden: Eén keer per week les, twee keer per week les, of tweewekelijks les. Er wordt les gegeven in de namiddag en avonduren. Er is de mogelijkheid om mee te spelen met muziek. Leerlingen worden aangenomen vanaf de leeftijd van 5/6 jaar; aangeraden wordt vanaf 7/8 jaar. Je kan je nu met zn tweeën aanmelden voor duolessen. Met deze lessen kan je op een laagdrempelige manier en tegen een gereduceerd tarief drumles krijgen.
Drumles Zoetermeer Muzikantenbank.NET.
1 advertenties gevonden. Categorie: Drumles Zoetermeer Zuid-Holland. Geplaatst door J-girl, 628 x bekeken. Altijd al willen drummen of percussie willen leren spelen? Of wilt u uw hobby oppakken? Wilt u noten lezen of niet? Dat kan nu bij mij Joyce Woldendorp.
Drumles in Zoetermeer! Drumles in Zoetermeer bij Lesstudio Ligthart!
Drumles in Zoetermeer. Lesstudio Ligthart, muziekschool in Zoetermeer. DRUK OP PLAY EN BEKIJK ONZE TRAILER. Drumles in Zoetermeer. Drumles in Zoetermeer. Drummen is een leuke uitdaging en kan een manier zijn om jezelf te uiten en om lol te maken.
Over ons Lesstudio Ligthart.
Voor drumles, basgitaarles, keyboardles en zangles in Zoetermeer! Lesstudio Ligthart is een allesomvattende muziekschool in Zoetermeer voor iedereen! Maurice Ligthart onderscheidt zich in Zoetermeer door zijn afgeronde studie aan het conservatorium van Den Haag. Hierdoor kunnen leerlingen tot ieder niveau worden opgeleid.

Contacteer ons