Resultaten voor grote veilingsite

grote veilingsite
Notarishuis Arnhem.
Een bijzondere beker uit Bergen op Zoom. Het is niet alles goud dat er blinkt in de 17e eeuw maar zeker ook zilver. De bloeiperiode die ons land doormaakt op gebied van handel, wetenschap en kunst zorgen ook voor grote vraag naar zilveren voorwerpen.
Onlineveilingmeester.nl.
Online Veilingen met bijzondere objecten Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Lees meer over hoe we cookies gebruiken in onze Cookieverklaring. Nog niet geregistreerd? Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden. Maak account of Inloggen.
Fusie online veilinghuizen Troostwijk en BVA Auctions EVMI.
We zijn een uitstekend alternatief voor reguliere verkoopkanalen. Een groot aanbod en de spanning van het bieden spelen daarbij een grote rol. Echte partner voor bedrijven. Daarnaast zijn we sterk in de persoonlijke relatie, vult CEO Ghislaine Duijmelings van Troostwijk aan.
De beste veilingsoftware voor uw eigen online veilingwebsite.
Een veilingsite opzetten vereist verregaande kennis van het concept online veilen; zelfs vlak voor een sluitingstijd met een onverwachte piek in bezoekersaantallen dient de site stabiel te zijn en blijven. NadecoN kent de ins en outs van het online veilen als geen ander.
Veilet bv Al 10 jaar het meest complete online veilingbedrijf.
Veilet is inmiddels 10 jaar actief als de initiator en uitvoerder van zeer succesvolle online veilingen in Nederland. We werken voor grote opdrachtgevers als Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, ING, DSM, omroepen, overheidsinstellingen en gemeentes. Goede Doelen weten ons ook te vinden.
Dagje uit met het gezin? Ga goedkoop eropuit! Ticketveiling.nl.
Bezoek een circus, spot dieren in de dierentuin, ga naar een van de vele events, bezoek een kindertheater met de kleintjes, ontdek de verschillende musea, beleef de attracties in een pretpark, maak een rondvaart, volg een cursus of workshop en nog vele andere uitjes.
Schilderijen veiling.
De hier dagelijks geveilde schilderijen hebben voornamelijk de maximale maat van 80x80 cm en bij uitzondering veilen we grotere werken. Maak uw gratis account aan op onze kunst veilingsite en start uw biedingen! Klik op onderstaand logo voor de schilderijen-veiling site.
JouwAanbieding.nl Alle veilingen van de dag overzicht!
Wekelijks nieuwe veilingen. Op de website van NBD Auctions worden voortdurend veilingen georganiseerd met een grote diversiteit aan producten en diensten. Het bedrijf is een bekende speler op het gebied van online veilingen en organiseerde tot op de dag vandaag meer dan 9.000 veilingen. Wekelijks nieuwe veilingen. Op Nedveiling.nl wordt altijd een divers aanbod van kavels aangeboden. Denk hierbij aan restpartijen, overtollige voorraad, inboedel, etc. aangeboden door o.a. partijhandelaren, banken en curatoren. Wekelijks nieuwe veilingen. Onlineveilingmeester.nl is een veilingsite waarop goederen per opbod worden verkocht.
Over ons Corinphila Veilingen Postzegels, munten en prentbriefkaarten.
Corinphila Veilingen houdt twee grote internationale veilingen per jaar in ons eigen pand. Deze veilingen zijn wereldwijd live te volgen via het internet en meer en meer klanten uit binnen en buitenland bieden online mee vanuit het comfort van hun huis met Corinphila's' live biedprogramma.
Veilingen Wekelijkse veilingen van tweedehands en gebruikte machines en gereedschappen Werktuigen.nl.
Vooral het online veilen wordt de laatste jaren op grote schaal toegepast om producten van eigenaar te laten verwisselen. Dagelijks ontvangt Werktuigen vele bezoekers die de veilingtool actief gebruiken om biedingen uit te brengen op veilingen van executies en vrijwillige veilingen.

Contacteer ons