Meer resultaten voor veilingsite horloges

veilingsite horloges
Horloge verkopen aan een expert voor de beste prijs.
Prijs opzoeken, horloge verkopen? Waar kunt u wel een redelijke indicatie van de waarde van uw horloge vinden? En hoe berekent u die waarde? Beter is het om te kijken bij veilingsite Ebay in de sectie Sieraden en horloges of op Antiquorum.com.
Venduhuis de Eland.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. BAYENS, HAN 1876-1945, ges. r.o, stilleven met magnolia bij sculptuur van vrouwen torso, doek 120 x 80 cm.
Zoek je een nieuwe horloge? Profiteer van korting! Ticketveiling.nl.
Heb je in het verleden een Ticketveiling.nl profiel aangemaakt, maar weet je het e-mailadres niet meer? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 085 486 11 23. Dan zullen wij je e-mailadres achterhalen door middel van je gegevens.
Online horloge veilingen FaillissementsDossier.nl.
Veiling Juwelen, diamanten en horloges. Online verkoping van diverse sieraden en juwelen; ring met een 300, en 400, carat diamant; Patek Philipe; gouden Chopard horloge; een tennisbracelet met diamanten enz; in opdracht van belanghebbende. Troostwijk Auctions Veilingen. Veiling sluit over.:
De beste veilingsoftware voor uw eigen online veilingwebsite.
Een veilingsite opzetten vereist verregaande kennis van het concept online veilen; zelfs vlak voor een sluitingstijd met een onverwachte piek in bezoekersaantallen dient de site stabiel te zijn en blijven. NadecoN kent de ins en outs van het online veilen als geen ander.
Steiner Maastricht Sieraden Horloges in Maastricht.
De afgelopen jaren is met passie en plezier gewerkt aan de ontwikkeling van het eigentijdse design van de Steiner Limited, het eigen horlogemerk van Steiner. De gehele collectie is te bekijken op www.steinerlimited.nl Daarnaast beheren zij nog een eigen veilingsite: SteinerVeiling, de veiligste online veilingsite van Nederland gespecialiseerd in horloges en sieraden waar u met 100% zekerheid uw online aankopen kunt doen: www.steinerveiling.nl.
Goudwisselkantoor goud, sieraden, ketting, horloge, armband, munten, baren, verkopen, inkopen.
Van maandag tot en met zaterdag tussen half tien en vijf uur kunt u vrijblijvend binnenstappen bij een Goudwisselkantoor. Of u nu sieraden, diamanten, munten, bankbiljetten, horloges, baren, of ander kostbaarheden heeft: u kunt zonder afspraak uw kostbaarheden gratis laten taxeren.
Home Vendu Rotterdam.
Op maandag 15 april vestigt expert David Hessels zijn mobiel gemmologisch laboratorium weer in de bibliotheek van ons veilinghuis om gratis uw juwelen te taxeren. David Hessels is gemmoloog en ISO gecertificeerd taxateur op het gebied van juwelen, diamanten en edelstenen, met.
Wie heeft ervaringen met de veilingmeesters" van Catawiki? Consumentenbond Community.
Valse whisky, valse handtassen, valse automobilia, valse foulards, brillen, vals goud, valse zilver munten, vals nep antiek, het staat er vol van en de veilingmeester mag je hier niet in vertrouwen want die ziet enkel een fotootje, die keurt soms blindelings goed of zit zelf in het valsemunterbedrijfje.
Geschiedenis Horloges en Sieraden Veiling JouwVeilingen.nl.
Benieuwd naar de Rolex horloges of de Breitling horloges die wij geveild hebben in onze online veiling? Neem eens een kijkje in ons archief en blader eens rond om te zien wat we allemaal al geveild hebben in de rubriek Horloges en Sieraden.
BVA Art Antiques online veilingen.

Contacteer ons