Resultaten voor online veilingsite

online veilingsite
Online veiling gesigneerde sportkleding geopend Spieren voor Spieren.
Online veiling gesigneerde sportkleding geopend. Online veiling gesigneerde sportkleding geopend. Online veiling gesigneerde sportkleding geopend. Bol.com geeft een ludieke en eigen invulling aan de Wintertijd Challenge middels een online sportveiling. Diverse ex topsporters hebben voor de gelegenheid gesigneerde sportitems ter beschikking gesteld. In totaal zijn er 14 gesigneerde items terug te vinden, waaronder ook veel artikelen van ambassadeurs van Spieren voor Spieren. Zoals de zwembroek van Pieter van den Hoogenband en het judopak van Henk Grol. Iedereen die altijd al een kledingstuk van zijn favoriete sporter heeft willen bemachtigen én tegelijk het goede doel wil steunen, kan direct een bod uitbrengen op bol.com/sportveiling. Bieden kan zo vaak als je wilt en ongeacht of je klant bent bij bol.com. De veilingsite sluit in de nacht van 25 op 26 oktober zodra de Wintertijd Challenge begint 0.00 uur.
Online veiling werken CBK Drenthe Drents Museum.
Korting voor bezoekers van openluchttheater meisje van Yde. 100.000ste bezoeker bij The American Dream in Drents Museum. Online veiling werken CBK Drenthe. Circa 2.000 werken uit de collectie van het voormalig Centrum Beeldende Kunst CBK Drenthe staan vanaf zondag 21 mei op de online veilingsite www.veilingenvankunst.nl.
Kortingveiling.nl Bepaal zelf je korting.
GoPro Hero Accessoire set luxe opbergkoffer Gewonnen door antongleuf 2558, Bekijk veiling. Bluetooth Carkit voor aan het stuur Gewonnen door bianca38 1998, Bekijk veiling. Android TV box Gewonnen door jesica_jansen 3500, Bekijk veiling. Antisnurk armband Gewonnen door patrick_0s 2000, Bekijk veiling.
Online B2B veilingsite MKB Innovatie Top 100.
online B2B veilingsite. I-deal Overstock is een intermediair tussen A-merkfabrianten en afnemers voor een betrouwbare en efficiënte verkoop van overtollige voorraden via besloten business-to-business internetveilingen. Het is een online handelshuis met gesloten veilingen die de verkoop van restvoorraden overneemt van fabrikanten.
Ticketveiling.nl Bied mee op de leukste veilingen vanaf 1 euro!
De leukste online veilingen vanaf 1! Bij Ticketveiling.nl vind je mega-voordelige, gevarieerde veilingen. Een actief uitstapje zoals indoor skiën en snowboarden, bowlen of schaatsen. Een avondje uit naar een klassiek concert of een theatershow. Een dagje uit naar een pretpark, dierentuin of museum. Samen lekker uit eten in een restaurant of een high tea op de meest gave locaties. Mooie accessoires zoals horloges, sieraden en tassen. Diverse producten zoals gadgets, huis en tuin artikelen, keukengerei, speelgoed en tijdschriften. Heerlijke sauna wellness arrangementen. Het bezoeken van een voetbalwedstrijd of een weekendje weg. De allerleukste uitjes en voordeligste producten met korting scoor je bij Ticketveiling.nl, de nummer 1 veilingsite!
BOG Auctions.
JouwAanbieding.nl Alle veilingen van de dag overzicht!
Wekelijks nieuwe veilingen. BVA Auctions is een online veiling met voornamelijk goederen uit zakelijke faillissementen. Van enkele stuks tot grotere partijen; het aanbod is zeer uiteenlopend en altijd anders op BVA-Auctions.com. Dagelijks nieuwe veilingen. UitBieden.nl is een veilingsite met producten en gadgets, die actief is in Nederland en Belgie.
Actuele veiling Markveiling.nl.
Markveiling.nl is een online veilingsite die zich richt op landbouw in de breedste zin van het woord. Zo veilen wij voor onze opdrachtgevers bijvoorbeeld tractoren en landbouwmachines, overtollige voorraden en diverse goederen. Alles is mogelijk omdat iedereen goederen kan inbrengen.
Dagelijkse online-bloembollenveiling Hobaho.nl.
8.00 uur tot 14.00 uur voor de veiling van de volgende dag. Koper en kwekermodule. De bloembollenveiling werkt met een koper en kwekermodule programma. Deze programma's' heeft u nodig om te kopen of aan te voeren in de veiling. Klik hier om deze direct te downloaden.
Spijt na online veiling: kan ik nog van de aankoop af?
Online veilingen, waar professionele handelaren en particulieren hun waren aanbieden, zijn erg populair. Wie het spelletje slim speelt, kan aantrekkelijke kortingen bedingen. Helaas heersen over aankopen op veilingsites veel misverstanden, waarschuwt Sjaak Drinkenburg, jurist contractueel recht bij juridisch en financieel dienstverlener bij DAS. Komt jouw bod op een veilingsite als hoogste uit de bus, dan is er geen weg terug, zo wordt vaak gedacht.
Openbare Verkoop Noord.
Bekijk de aan gebied Noord gekoppelde en gepubliceerde kavels, klik hier. Klik hieronder op een datum voor de daglijst" van kavels. Toon nog meer veilingen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van aankomende online verkopen? Vul hieronder uw e-mailadres in.:

Contacteer ons