Zoeken naar antiek veilingsite

antiek veilingsite
Online Veilingen met bijzondere objecten Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Om de betrouwbaarheid van biedingen te waarborgen wordt het verloop van onze veilingen gecontroleerd door een onafhankelijke notaris. De onafhankelijke notaris kan op ieder gewenst moment in het Catawiki veilingsysteem de complete biedgeschiedenis van alle bieders en alle veilingen bekijken.
Veilinghuis Peerdeman Utrecht Kunst Antiek Inboedelveilingen.
Veilinghuis Peerdeman Utrecht Auctions organiseert veilingen van kunst, antiek design. Wij zijn een gecertificeerd veilinghuis met gediplomeerde taxateurs Hobéon SKO/TMV. Wij zijn gespecialiseerd in Chinees porselein. Welcome to Veilinghuis Peerdeman Utrecht Auctions. We are a Dutch certified auction house in the heart of The Netherlands.
Kunst en antiekveiling.
Deze krijgt u dan een week voor de kijkdagen thuisgestuurd. Het kan zijn dat een voorwerp of een collectie minder geschikt is voor verkoop via de kunst en antiekveiling. In dat geval zullen wij u adviseren deze te verkopen op de curiosa en inboedelveiling.
Online antiek en kunst veilingen FaillissementsDossier.nl.
Online antiek en kunst veilingen. Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online antiek en kunst veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online antiek en kunst veilingen.
Twents Veilinghuis Homepage.
16-Lichts Empire vergulde kroonluchter, 1820. 2x Vuurvergulde kandelaren, 1840. Antiek Engels zwaard. 1000, gulden 1938. Amsterdamse staande klok, 18e eeuw. Franse vuurvergulde pendule, 1800. Hollandse porseleinkast, 1770. Vrijdag 13 juli: aanvang 1700.: Kavels 1 tot 1600. Zaterdag 14 juli: aanvang 1000.:
Kunst en antiekveiling en verzamelveilingen op Veilingvinden.nl.
Ons doel is om zoveel mogelijk kavels van de veilinghuizen te laten zien, kom dus regelmatig even terug om te kijken of er leuke aanvullingen voor je verzameling te vinden zijn! Op dit moment laten we de kavels zien van een twintigtal Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek, dit zijn de volgende.:
Antiek Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Lees meer over hoe we cookies gebruiken in onze Cookieverklaring. Nog niet geregistreerd? Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 35.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden. Maak account of Inloggen.
Veilinginformatie Antiekveiling te Ulft BVA Auctions online veilingen.
U gaat direct een overeenkomst aan met de transporteur en de betaling voor het vervoer dient dan ook via de transporteur te geschieden. Voordat de goederen afgehaald kunnen worden door de transporteur dient uw betaling van de kavels op onze rekening te zijn bijgeschreven.
Veilinghuis Onder de boompjes: Home.
Voor kostenloze en vrijblijvende taxaties en inname van kunst en antiek is het veilinghuis op afspraak op werkdagen geopend tussen 10-17 uur. U kunt ook foto's' per e-mail naar info@onderdeboompjes.nl verzenden voor een vrijblijvende taxatie. TAXATIES AAN HUIS VOOR VEILING.:
Antiekveiling Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Antiekveiling kleine metalen objecten 1400-1800. Antiekveiling glas en kristal. Veiling religieus antiek en kunstwerken. Maritime antiek en verzamelobjecten veiling. Tabak en rookwaar veiling. Antiekveiling beelden en houtsnijwerken. Antiek zilverveiling Nederlands. Veiling Engels antiek en kunstwerken. Italiaans antiek kunstwerkenveiling. Vroege meubilair kunstwerkenveiling.

Contacteer ons