Resultaten voor veilingsite antiek

veilingsite antiek
Kunst en antiekveiling en verzamelveilingen op Veilingvinden.nl.
Ons doel is om zoveel mogelijk kavels van de veilinghuizen te laten zien, kom dus regelmatig even terug om te kijken of er leuke aanvullingen voor je verzameling te vinden zijn! Op dit moment laten we de kavels zien van een twintigtal Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek, dit zijn de volgende.:
Twents Veilinghuis Homepage.
16-Lichts Empire vergulde kroonluchter, 1820. 2x Vuurvergulde kandelaren, 1840. Antiek Engels zwaard. 1000, gulden 1938. Amsterdamse staande klok, 18e eeuw. Franse vuurvergulde pendule, 1800. Hollandse porseleinkast, 1770. Vrijdag 13 juli: aanvang 1700.: Kavels 1 tot 1600. Zaterdag 14 juli: aanvang 1000.:
Antiek Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Lees meer over hoe we cookies gebruiken in onze Cookieverklaring. Nog niet geregistreerd? Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 35.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden. Maak account of Inloggen.
Online Veilingen met bijzondere objecten Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Om de betrouwbaarheid van biedingen te waarborgen wordt het verloop van onze veilingen gecontroleerd door een onafhankelijke notaris. De onafhankelijke notaris kan op ieder gewenst moment in het Catawiki veilingsysteem de complete biedgeschiedenis van alle bieders en alle veilingen bekijken.
Notarishuis Arnhem.
Voorjaarsveiling Kunst Antiek 2018. Kunst, Antiek en Inboedelveiling Maart. Kunst, Antiek en Inboedelveiling Februari. Kunst, Antiek en Inboedelveiling Januari. Kunst, Antiek en Inboedelveiling December. Najaarsveiling Kunst Antiek 2017. Kunst, Antiek en Inboedelveiling Oktober 2017. Kunst, Antiek en Inboedelveiling september. Algemene Inboedelveiling Juli 2017.
Onlineveilingmeester.nl.
Kunst en antiekveiling.
Deze krijgt u dan een week voor de kijkdagen thuisgestuurd. Het kan zijn dat een voorwerp of een collectie minder geschikt is voor verkoop via de kunst en antiekveiling. In dat geval zullen wij u adviseren deze te verkopen op de curiosa en inboedelveiling.
Veilingen uwkringding.be wie kringt, die wint! goedkoop, veilingsite, koopjes, tweedehands, antiek, brocante.
Een echt hebbeding onder de rariteiten! Dit antiek stuk houten ornament mooi uitgesneden, ooit beschilderd geweest en aan de achterkant vo. Huidig bod: 2242., Doe een bod. Wé Dan Ivoorkust klein masker. Dit klein masker zou afkomstig zijn van de Wé.
Veilinghuis Peerdeman Utrecht Kunst Antiek Inboedelveilingen.
Veilinghuis Peerdeman Utrecht Auctions organiseert veilingen van kunst, antiek design. Wij zijn een gecertificeerd veilinghuis met gediplomeerde taxateurs Hobéon SKO/TMV. Wij zijn gespecialiseerd in Chinees porselein. Welcome to Veilinghuis Peerdeman Utrecht Auctions. We are a Dutch certified auction house in the heart of The Netherlands.
Online antiek en kunst veilingen FaillissementsDossier.nl.
Online antiek en kunst veilingen. Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online antiek en kunst veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online antiek en kunst veilingen.

Contacteer ons